BP IIUM GEMILANG - Portal



 
PortalHomeGalleryFAQRegisterLog in

TiMe
Latest topics
» It's 2011......any new news on GEMILANG?
 - Portal EmptyThu Feb 24, 2011 9:34 am by azam_ramli

» buat senior2 gemilang yang tersayang!
 - Portal EmptyMon Jul 05, 2010 2:11 pm by kimah

» 2010 already...
 - Portal EmptyWed Mar 10, 2010 6:03 pm by akmal

» Persatuan org2 tua gemilang
 - Portal EmptyThu Nov 12, 2009 11:04 am by ehsansurur

» Assalamualaikum Warga Gemilang!
 - Portal EmptyThu Nov 12, 2009 10:58 am by ehsansurur

» Musykil2!!
 - Portal EmptyThu Nov 12, 2009 10:55 am by ehsansurur

» macam mane nak attract mentor datang mass gath???
 - Portal EmptyThu Nov 12, 2009 10:47 am by ehsansurur

» Forum ini fokus hal Gemilang ataupun forum terbuka?
 - Portal EmptyThu Aug 27, 2009 2:13 pm by ehsansurur

» PERSEDIAAN MENGHADAPI ALAM PEKERJAAN
 - Portal EmptyThu Aug 27, 2009 1:54 pm by ehsansurur

Top posters
ehsansurur (504)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
azam_ramli (399)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
akmal (273)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
zahirah (148)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
celan82 (50)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
dianne (49)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
sal (44)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
Admin (35)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
dadidai (30)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
tinie (29)
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
May 2019
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
Poll
What do you think about this Forum?
a. Ok
 - Portal I_vote_lcap30% - Portal I_vote_rcap
 30% [ 7 ]
b. Good
 - Portal I_vote_lcap22% - Portal I_vote_rcap
 22% [ 5 ]
c. Should be improved
 - Portal I_vote_lcap48% - Portal I_vote_rcap
 48% [ 11 ]
d. No comment
 - Portal I_vote_lcap0% - Portal I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total Votes : 23
It's 2011......any new news on GEMILANG?
 - Portal EmptyThu Feb 24, 2011 9:34 am by azam_ramli
We are already in the second month of 2011.

For almost half a year of last year, we have seen changes and proposed changes to be executed coming forth to this year. I am eager to see the changes in our mission, our focus and our objectives. I've heard the gist of it but yet to see the result.

I know, this year would be spent by preparing the mentors with the changes. I heard that a training …

[ Full reading ]
Comments: 0
2010 already...
 - Portal EmptyThu Mar 04, 2010 1:29 am by Admin
Alhamdulillah.. Dah 10 tahun Gemilang bertapak di UIAM. Macam-macam kejayaan sudah dicapai..

Semoga Gemilang terus Gemilang.

Diharapkan semua dapat memeriahkan forum ini seperti dulu... hehe

sayang semua....

Comments: 2
Persatuan org2 tua gemilang
 - Portal EmptyMon Mar 16, 2009 11:31 am by ehsansurur
Assalamualaikum wrt. wbt.

Saya nak mintak cadangan org ramai utk nama yg ptut kita bagi utk alumni gemilang.
Cadangan saya GEMILANG OLD BOYS & GIRL ASSOCIATION (GOBGA).
Mungkin nama ni agak buruk tp kalo dah lama2 tu rase ok la kot.hehe.
Tp kalo ade cadangan lain dialu-alukan.

Comments: 133
Assalamualaikum Warga Gemilang!
 - Portal EmptySun Feb 15, 2009 4:07 pm by Admin
Alhamdulillah...akhirnya berjaya gak multimedia biro siapkan forum Gemilang.
Semoga kewujudan forum ini dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita.
Bersama2lah kita berusaha utk menjayakan Gemilang agar kite kekal terbilang.

Cadangan utk mencantikkan atau penambahan forum amatla dialu-alukan...

Tima kasih... Smile

Comments: 111
Musykil2!!
 - Portal EmptyWed May 20, 2009 11:31 pm by ~aZMirA~
Salam..
Sya ni still baru dlm Gemilang ni.. s0, de musykil yg perlu di selesaikan oleh sesape yg lebih Arif.
cmne yek nk attract dak2 mentee ni tuk focus pe yg kte ajr??
Boley ke kalo budget time muakha yg lebih tu kte wat bli gula2 ke, sape dpt jwb dpt gula2 @ sape y senyp ke..rsa nya budget de jek lebih nya kn..
Bkn ler pe, sya cume rs spnjg ngja mentee Gemilang, lum nmpak lg kesan2ny kt …

[ Full reading ]
Comments: 14
macam mane nak attract mentor datang mass gath???
 - Portal EmptyTue Mar 24, 2009 9:43 pm by ichi
haaa itu satu persoalan yang bernas..bagus2..anak sape yang tanye nih..sape ade idea sil sile la bagi keluarkan ye...

Comments: 52
Forum ini fokus hal Gemilang ataupun forum terbuka?
 - Portal EmptyThu May 14, 2009 12:26 am by celan82
Apa yang saya mahu tahu melalui forum ini?

Kenapa forum ini dibuka?

Siapa ahli forum ini?

Mengapa ada gambar budak2 pada banner tu?

Adakah ia mewakili konsep mentoring?

Admin dan pimpinan, mohon fokus balik forum ini.

Sekian, terima kasih.

Comments: 6
PERSEDIAAN MENGHADAPI ALAM PEKERJAAN
 - Portal EmptyMon Jun 29, 2009 10:58 am by asn
Salam semua warga gemilang,

Saya terfikir dan terpanggil untuk melontarkan idea yang rasanya sangat berguna untuk ahli gemilang yang sudah berada dihujung usia sebagai seorang pelajar. Khas bagi mereka yang akan melangkah ke alam pekerjaan (final year).

Saya cadangkan agar diadakan satu taklimat or sharing moment dari senior-senior gemilang yang telah pun berada dialam pekerjaan. Ini dapat …

[ Full reading ]
Comments: 1
Terima Kasih Gemilang
 - Portal EmptyTue Jul 14, 2009 7:31 pm by celan82
Assalammualaikum.

Hampir terlupa cara mahu post di forum ini. Hehehehe.

Nak beritahu ini.

Rasa terkesan dan sebak apabila melihat foto-foto pada facebook masing-masing. Terus teringat sumbangan kalian lebih besar berbanding saya yang pernah menggalas tanggungjawab sebagai Head Project satu seketika dulu.

Kejayaan dan bajet yang diterima dari tahun ke tahun membuktikan kalian memang …

[ Full reading ]
Comments: 3
Log in
Username:
Password:
Log in automatically:
:: I forgot my password
Statistics
We have 72 registered users
The newest registered user is futurpip

Our users have posted a total of 1726 messages in 127 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 39 on Thu Jan 01, 2015 10:05 am
Let's Chat...